Home/mačke
 • DEKORATIVNA STENSKA NALEPKA MAČKE

  16.90 z vključenim DDV
  Stenska nalepka Mačke vam pomaga pri obnovi vaših sten, saj jih v trenutku popestri in vaš dom spremeni v prostor poln topline. Še posebej je ustvarjena za vse tiste, ki ljubijo živali, predvsem pa mucke. Ta moderna nalepka je najbolj primerna za mladinsko sobo, dnevno sobo, spalnico, pisarno ali kuhinjo. Stensko nalepko Mačke prejmete na dveh listih v velikosti 50 x 70 cm.
 • STENSKA NALEPKA DREVO Z MAČKAMI

  16.90 z vključenim DDV
  Stenska nalepka Drevo z mačkami vam pomaga pri obnovi vaših sten, saj jih v trenutku popestri in vaš dom spremeni v prostor poln topline. Še posebej je ustvarjena za vse tiste, ki ljubijo živali, predvsem pa mucke. Ta moderna nalepka je najbolj primerna za mladinsko sobo, dnevno sobo, spalnico, pisarno ali kuhinjo. Stensko nalepko Drevo z mačkami prejmete na dveh listih v velikosti 50 x 70 cm.
 • STENSKA NALEPKA NAGAJIVE MUCKE

  16.90 z vključenim DDV
  Stenska nalepka Nagajive mucke vam pomaga pri obnovi vaših sten, saj jih v trenutku popestri in vaš dom spremeni v prostor poln topline. Še posebej je ustvarjena za vse tiste, ki ljubijo živali, predvsem pa mucke. Ta moderna nalepka je najbolj primerna za mladinsko sobo, dnevno sobo, spalnico, pisarno ali kuhinjo. Stensko nalepko Nagajive mucke prejmete na dveh listih v velikosti 50 x 70 cm.
Go to Top