Loading...
Home/Domača dekoracija/Statične folije/EKO STATIČNA FOLIJA RAZBITO STEKLO

EKO STATIČNA FOLIJA RAZBITO STEKLO

14.9019.90 z vključenim DDV

NOVOST na našem trgu. Statična okenska folija Eco Static ima vse prednosti “navadnih”, običajno razpoložljivih statičnih folij, z eno samo veliko prednostjo: ne vsebuje PVC-ja. Glavna sestavina, ki se uporablja pri proizvodnji Eco Static statične folije je EVA – kemična spojina z večjo odpornostjo na UV sevanje, obenem odobrena za stik s hrano.

Z EKO statično peskano folijo za steklo preprečite dostop vsiljivih pogledov v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

  • Enostavna uporaba.
  • Nameščanje brez lepila.
  • Brez PVC-ja.
  • Vodoodporna, odporna na praske in vzdržljiva
  • Dodane pomožne črte na zaščitni foliji, zaradi česar je folijo lažje razrezati na pravo velikost.
  • Ne pušča sledi.
  • Možnost večkratne uporabe
  • Dimenzije: 45 x 150 cm
  • Možnost prilagajanja dimenzij.

 

 

Opis

EKO STATIČNA FOLIJA RAZBITO STEKLO

Statične folije so primerne za vse steklene površine. Eko statična folija razbito steklo vam nudi najbolj osnoven in obenem najbolj zaželen motiv samolepilne folije. Statične folije so brez lepila in enostavne za uporabo.

POSTOPEK NAMEŠČANJA – EKO STATIČNA FOLIJA RAZBITO STEKLO

1 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo odrežite na želeno dimenzijo, ob tem pa upoštevajte, da folija ne sme segati čez okenska tesnila.

2 Skrbno očistite stekleno površino. Z vodo skrbno očistite stekleno površino. V kolikor boste steklene površine čistili z drugimi čistilnimi sredstvi, se bodo kasneje na steklu poznale lise.

3 Razpršite vodo po steklu. Vodo razpršite po celotni stekleni površini, da na njej ne bo vidnih nobenih suhih površin.

4 Ločevanje stenske nalepke od folije. Odstranite zaščitno folijo in statično folijo približajte območju, ki ga želite prekriti.

5 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev statične folije enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, jo nato pritisnite na steklo in na koncu s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven odstranite vodo, ki se nahaja med stekleno površino in statično folijo z motivom kamenčkov.

6 Obrišite površino okoli statične folije. S suho krpo obrišite folijo ter robove okoli statične folije, da bi vam voda ne uničila površin v neposredni okolici.

7 Odstranjevanje statične folije. Statično folijo lahko odstranite brez, da bi na stekleni podlagi ostale sledi.

OBNOVITE SVOJ PROSTOR Z MODERNIMI STATIČNIMI FOLIJAMI ZA STEKLO

Statične folije za okna so izdelane iz visoko kakovostnega materiala.  Izdelek je namenjen vsem, ki iščete enostaven in sodoben način okraševanja vseh steklenih površin. Z nameščanjem statične folije lahko na zelo eleganten in nevsiljiv način preprečite, da bi vas dosegli radovedni pogledi vaših sosedov.

EKO STATIČNA FOLIJA RAZBITO STEKLO vam omogoča zamenjavo tradicionalnih izdelkov, kot so zavese, senčila ali žaluzij, saj ponujajo tako zasebnost, kot tudi delno zastiranje sončne svetlobe. V kolikor želite navadno in ugodnejšo različico PVC statične folije za steklo, izberite statično folijo RAZBITO STEKLO.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino KING SPORT vam ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini nudimo popust za vaš nakup v njihovi spletni trgovini. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Dimenzije Ni na voljo
Širina

45 cm, 67,5 cm

Višina

150 cm

Dodatne dimenzije

45 x 150 cm, 67,5 x 150 cm, 90 x 150 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “EKO STATIČNA FOLIJA RAZBITO STEKLO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top