Imate težave s prenovo stanovanja? Ne veste kako na enostaven način prenoviti stene ali pohištvo? Za vas imamo na voljo samolepilno stensko nalepko piši briši, ki se lahko uporabi na vseh ravnih površinah, ne glede na to, ali gre za stene, omare, steklene površine, keramične ploščice ali morebitne nadomestke kuhinjskih panelov. Hitra in ugodna prenova v najkrajšem možnem času! Tabla piši briši za vse generacije in vse prostore.

Tabla piši briši

Tabla piši briši

Piši briši folija se je do sedaj največkrat uporabljala v otroških sobah, saj jo lahko uporabljamo kot šolsko tablo. Po njej otroci lahko rišejo, pišejo, se učijo matematike ali zgolj čečkajo. V preteklih nekaj letih pa se je moda spremenila. Ker pa je Tabla piši briši za vse generacije, je naenkrat postala izredno privlačna tudi pri prenovah kuhinje. Ne le otroških sob. Vse več uporabnikov namesto beljenja sten piši-briši folijo v širini 123 cm uporabijo kot samolepilno stensko tapeto in z njo pokrijejo različne ravne površine, ki merijo več deset kvadratnih metrov. S tem kuhinja pridobi popolnoma nove dimenzije, z različnimi risbami ali napisi, recepti, verzi ali citati pa je lahko kuhinja vsakodnevno prenovljena.

Različne dimenzije črne samolepilne folije piši briši

Čeprav se najbolj pogosto prekrivajo velike površine, pa lahko piši-briši tablo oziroma tablo za pisanje s kredo uporabite tudi v obliki manjših dimenzij (npr. 67,5 x 150 cm) ali jo razrežete na manjše kose za uporabo na cvetličnih lončkih, posodah za shranjevanje živil in podobno. Tabla piši briši ima neskončne možnosti za njeno uporabo. Omejitve njene uporabe so zgolj v naših glavah.

Črna matirana folija z nežnim reliefom za pisanje s kredami je vedno bolj privlačna za uporabo tudi v pisarniških prostorih. Gre namreč za hiter način uporabne prenove pisarniških prostorov, predvsem sejnih sob. Samolepilna folija piši briši se namreč lahko uporablja namesto navadne črne table za različna predavanja, brainstorming, zapiske, motivacijske misli ali sporočila zaposlenim. Tabla piši briši za vse generacije tako vsekakor brani svoje ime.

Tabla piši briši

Piši briši tabla

Prednosti table piši briši

Največje prednosti samolepilne folije piši briši so:

  • Samolepilno nameščanje brez dodatnega lepila
  • Možnost prilagajanja vašim dimenzijam
  • Uporaba kred za pisanje
  • Enostavno čiščenje z mokro ali vlažno krpo
  • Vodoodpornost
  • Enostavno odstranjevanje ali menjava
  • Možnost uporabe na prav vseh ravnih površinah
  • Ličnost

In kaj se zgodi če predolgo oklevate z nakupom table piši briši?

Ko jo končno namestite vam bo še kako žal, da tega niste storili že prej, saj v vaš dom ali vašo pisarno prinese svežino, univerzalnost, uporabnost in igrivost. Če resnično ne veste kako prenoviti vaš dom, je črna folija za pohištvo ali stene piši briši za vas najboljša rešitev, saj vam poleg prenove sten omogoča dodatne možnosti njene uporabe.