Home/tabla za pisanje s flumastri
 • SAMOLEPILNA BELA TABLA

  25.90 z vključenim DDV
  Samolepilna bela tabla dimenzije 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Inovativna uporaba. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.
 • SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE

  29.90 z vključenim DDV
  Samolepilna POBARVANKA CVETJE za otroke ali odrasle. 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Odlična za učenje. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.
 • SAMOLEPILNA POBARVANKA JUNGLA

  29.90 z vključenim DDV
  Samolepilna POBARVANKA JUNGLA za otroke. 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Odlična za učenje. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom, vrtec, šolo ali druge lokacije, kjer se nahajajo otroci, kot so kavarne ali restavracije.
 • SET ZA BELE TABLE

  8.90 z vključenim DDV
  Samolepilna bela tabla dimenzije 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Inovativna uporaba. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.   Za vas smo izbrali del notranje dekoracije za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!
Go to Top