Home/dekoracija kolesa
 • Samolepilne nalepke za kolo ali avto Pikapolonice so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • SAMOLEPILNE NALEPKE ZA AVTO PACKE

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Packe so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • OTROŠKE SAMOLEPILNE NALEPKE ZA AVTO

  8.40 z vključenim DDV
  Otroške samolepilne nalepke za avto ali kolo so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • SAMOLEPILNE NALEPKE ZA AVTO CVETJE

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Cvetje so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • SAMOLEPILNE NALEPKE ZA AVTO SRČKI

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Srčki so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • NALEPKE ZA AVTO KOMIČNI GLASOVI

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Komični glasovi so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • NALEPKE ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Metuljčki so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • NALEPKE ZA KOLO ALI AVTO TIGER

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Tiger so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • SAMOLEPILNE NALEPKE ZA AVTO ZVEZDE

  8.40 z vključenim DDV
  Samolepilne nalepke za kolo ali avto Zvezde so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  
 • Samolepilne nalepke za kolo ali avto Tekmovalna zastava so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno. Končna dimenzija celotne "slike" je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!  

Title

Go to Top