Home/Nalepke za vozila

Nalepke za vozila, torej za vaše kolo ali avto. Za prekrivanje prask ali dekoracijo, za otroka ali vas.

Nalepke za vozila, torej za vaše kolo ali avto, so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine.

Nalepke vam dostavimo na enem listu velikosti 30 x 20cm. Vse nalepke lahko na svoje mesto dodajate posamično, njihova razporeditev pa je popolnoma poljubna.
Izberite med različnimi motivi, ki jih imate na voljo.

NAMEŠČANJE SAMOLEPILNIH NALEPK ZA VOZILA (KOLO ALI AVTO)

Uporaba dekoracije na kolesu ali avtomobilu je hitra in enostavna. Čeprav govorimo o nalepkah za avto ali kolo, jih lahko namestite tudi na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini. Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave oziroma poškodovane površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti. Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na mastnih površinah, kjer nalepka ne more imeti dobrega oprijema.

Nalepke so vodoodporne in vam tako ne bodo povzročale skrbi, v kolikor se boste z jeklenim konjičkom zapeljali po dežju.
Otroške nalepke z metuljčki ali imenom vašega otroka, rožice za dekleta ter zvezde, tiger ali tekmovalna zastava za tiste, ki ljubijo hitre avtomobile. Za vsakogar se najde nekaj. Želite nalepko s slovensko zastavo ter svojim imenom in priimkom? Naročite tukaj.

Title

Go to Top