Home/Domača dekoracija/Tabla piši-briši

TABLA PIŠI-BRIŠI ZA DEKORACIJO DOMA ALI POSLOVNIH PROSTOROV

Tabla piši-briši je najbolj enostavna oblika dekoracije vašega doma na enostaven in uporaben način. Namestite in uporabite jo lahko na vseh ravnih površinah.
✅ Samolepilna (nalepka / folija)
✅ Enostavna za nameščanje
✅ Enostavna za odstranjevanje
✅ Za otroške sobe, pisarne, kuhinjo, spalnico ali poslovne prostore
✅ Možnost razreza na željeno velikost
✅ Možnost uporabe tudi na pohištvu

OTROCI SO NAVDUŠENI, ko jim starši kar naenkrat dovolijo pisati po “steni”. Ne prikrajšajte jih za tiste stvari, v katerih najbolj uživajo. Kar je za vas kracanje, čečkanje in umazanija, je za otroke ustvarjanje in neizmerno uživanje v svobodnem izražanju.

Tabla piši-briši je lahko uporabljena kot:

– tabla za risanje,
– tabla za pisanje s kredo,
– otroška tabla piši-briši,
– zgolj kot piši-briši folija,
– pisarniška tabla,
– kuhinjska tabla,
– pohištvena folija za kuhinjske pulte, omarice,…

UPORABITE JO LAHKO KJER KOLI, NAMESTITE KAMOR KOLI IN NAMENITE KOMUR KOLI

⚡ 𝗞𝗝𝗘𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Možnost uporabe na vseh ravnih površinah.
⚡ 𝗞𝗔𝗠𝗢𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Oživite kuhinjo, pisarno ali spalnico z okrasnimi in funkcionalnimi nalepkami za suho ali mokro brisanje, ki se držijo vseh vrst ravnih površin, vključno z lesom, steklom in keramičnimi ploščicami.
⚡ 𝗭𝗔 𝗞𝗢𝗚𝗔𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Za otroke, najstnike in odrasle.
⚡ 𝗕𝗥𝗘𝗭 𝗧𝗘Ž𝗔𝗩: Enostavno nameščanje, še lažje odstranjevanje.
⚡ 𝗩𝗘𝗟𝗜𝗞𝗘 𝗔𝗟𝗜 𝗠𝗔𝗝𝗛𝗡𝗘: Možnost prekrivanja manjših ali večjih površin.
⚡ 𝗘𝗡𝗢𝗦𝗧𝗔𝗩𝗡𝗢 Č𝗜ŠČ𝗘𝗡𝗝𝗘: S suho ali mokro krpo.
⚡ 𝗩𝗢𝗗𝗢𝗢𝗗𝗣𝗢𝗥𝗡𝗘: Tudi za kopalnico in tuš kabine.
⚡ 𝗗𝗘𝗞𝗢𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗡𝗘: Nalepke so sodobna rešitev za obsežne table, ki zahtevajo žeblje ali pritrditve na stenah.
⚡ 𝗭𝗔𝗡𝗜𝗠𝗜𝗩𝗘: Dolgočasne in prazne stene postanejo umetnost, pohištvo kot novo.

Izmerite svoj prostor in izberite svojo dimenzijo še danes!

 • SAMOLEPILNA BELA TABLA

  25.90 z vključenim DDV
  Samolepilna bela tabla dimenzije 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Inovativna uporaba. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.
 • SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE

  29.90 z vključenim DDV
  Samolepilna POBARVANKA CVETJE za otroke ali odrasle. 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Odlična za učenje. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.
 • SAMOLEPILNA POBARVANKA JUNGLA

  29.90 z vključenim DDV
  Samolepilna POBARVANKA JUNGLA za otroke. 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Odlična za učenje. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom, vrtec, šolo ali druge lokacije, kjer se nahajajo otroci, kot so kavarne ali restavracije.
 • SAMOLEPILNA STENSKA TAPETA PIŠI-BRIŠI

  18.00142.00 z vključenim DDV
  Piši briši stenska tapeta!  Uporabite jo lahko v otroški sobi, spalnici ali dnevni sobi. Z njo lahko preoblečete kuhinjske pulte oziroma kuhinjsko mizo, jih namestite v pisarniške prostore ali pa si na novo oblečete kopalnico. Piši briši folija vam daje neomejene možnosti uporabe. Najboljša rešitev za celotno preoblikovanje stene v interaktivno tablo! Črna mat površina je ustvarjena za pisanje s kredo, ki jo preprosto obrišete s krpo. Izberi svojo velikost še danes!  
 • Piši briši stenska nalepka, folija ali tapeta. Odvisno od vaše domišljije. Uporabite jo lahko v otroški sobi, spalnici ali dnevni sobi. Z njo lahko preoblečete kuhinjske pulte oziroma kuhinjsko mizo, jih namestite v pisarniške prostore ali pa si na novo oblečete kopalnico. Piši briši folija vam daje neomejene možnosti uporabe. Najboljša rešitev za celotno preoblikovanje stene v interaktivno tablo! Črna mat površina je ustvarjena za pisanje s kredo, ki jo preprosto obrišete s krpo. Velikost: 45 x 150 cm
 • Piši briši stenska nalepka, folija ali tapeta. Odvisno od vaše domišljije. Uporabite jo lahko v otroški sobi, spalnici ali dnevni sobi. Z njo lahko preoblečete kuhinjske pulte oziroma kuhinjsko mizo, jih namestite v pisarniške prostore ali pa si na novo oblečete kopalnico. Piši briši folija vam daje neomejene možnosti uporabe. Najboljša rešitev za celotno preoblikovanje stene v interaktivno tablo! Črna mat površina je ustvarjena za pisanje s kredo, ki jo preprosto obrišete s krpo. Velikost: 67,5 x 150 cm
 • SET ZA BELE TABLE

  8.90 z vključenim DDV
  Samolepilna bela tabla dimenzije 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Inovativna uporaba. Enostavna za čiščenje. Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.   Za vas smo izbrali del notranje dekoracije za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Title

Go to Top