Loading...
Home/Domača dekoracija, Statične folije, top/STATIČNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO

STATIČNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO

9.2579.90 z vključenim DDV

(1 mnenje stranke)

Statična peskana folija za steklo je najboljše, kar lahko ponudite kot rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

  • Enostavna uporaba.
  • Nameščanje brez lepila.
  • Tri dimenzije: 45 x 150 cm, 67,5 x 150 cm in 90 x 150 cm.
  • Možnost prilagajanja dimenzij.

 

 

Opis

STATIČNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO

Statična peskana folija za steklo je transparentna PVC folija, ki za seboj ne pušča nikakršnih sledi, obenem pa jo lahko po vsaki uporabi vrnemo na pripadajočo podlago in jo kasneje ponovno uporabimo. Folija se na steklo lepi s pomočjo statike in se pozicionira po vaših željah. Tisk na foliji je transparenten, zato nalepka ob sončni svetlobi prostoru daje dodaten barvni učinek.

Statične folije so primerne za vse steklene površine. Statična folija za steklo s peskanim izgledom vam nudi najbolj osnoven in obenem najbolj zaželen motiv samolepilne peskane folije. Statične folije so brez lepila in enostavne za uporabo.

POSTOPEK NAMEŠČANJA – STATIČNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO

1 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo odrežite na željeno dimenzijo, ob tem pa upoštevajte, da folija ne sme segati čez okenska tesnila.

2 Skrbno očistite stekleno površino. Z vodo skrbno očistite stekleno površino. V kolikor boste steklene površine čistili z drugimi čistilnimi sredstvi, se bodo kasneje na steklu poznale lise.

3 Razpršite vodo po steklu. Vodo razpršite po celotni stekleni površini, da na njej ne bo vidnih nobenih suhih površin.

4 Ločevanje stenske nalepke od folije. Odstranite zaščitno folijo in statično folijo približajte območju, ki ga želite prekriti.

5 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev statične folije enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, jo nato pritisnite na steklo in na koncu s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven odstranite vodo, ki se nahaja med stekleno površino in statično folijo s peskanim izgledom.

6 Obrišite površino okoli statične folije. S suho krpo obrišite folijo ter robove okoli statične folije, da bi vam voda ne uničila površin v neposredni okolici.

7 Odstranjevanje statične folije. Statično folijo lahko odstranite brez, da bi na stekleni podlagi ostale sledi.

OBNOVITE SVOJ PROSTOR Z MODERNIMI STATIČNIMI FOLIJAMI ZA STEKLO

Statične folije za okna so izdelane iz visoko kakovostnega materiala.  Izdelek je namenjen vsem, ki iščete enostaven in sodoben način okraševanja vseh steklenih površin. Z nameščanjem statične folije lahko na zelo eleganten in nevsiljiv način preprečite, da bi vas dosegli radovedni pogledi vaših sosedov.

Statična peskana folija za steklo vam omogoča zamenjavo tradicionalnih izdelkov, kot so zavese, senčila ali žaluzij, saj ponujajo tako zasebnost, kot tudi delno zastiranje sončne svetlobe.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam nudimo popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

STATIČNA PESKANA FOLIJA

Dodatne informacije

Dimenzije Ni na voljo
Širina

45 cm, 67,5 cm, 75 cm, 90 cm

Višina

10 m, 11 m, 12 m, 13 m, 14 m, 15 m, 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 350 cm, 400 cm, 500 cm, 600 cm, 700 cm, 800 cm, 900 cm

Dodatne dimenzije

45 x 150 cm, 67,5 x 150 cm, 75 x 200 cm, 90 x 150 cm, 90 x 200 cm, 90 x 250 cm, 90 x 300 cm, 90 x 400 cm, 90 x 500 cm, 90 x 600 cm, 90 x 700 cm, 90 x 800 cm

1 mnenje za STATIČNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO

  1. Anita

    Zanimivo. Ni mi bilo jasno, kako bo to sploh lahko držalo na oknu, a drži kot pribito.

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top