Loading...
Home/Domača dekoracija/Statične folije/STATIČNA FOLIJA ZA STEKLO METULJI

STATIČNA FOLIJA ZA STEKLO METULJI

9.2516.40 z vključenim DDV

Statična folija za steklo metulji je najboljše, kar lahko ponudite kot rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

  • Enostavna uporaba.
  • Nameščanje brez lepila.
  • Tri dimenzije: 45 x 150 cm, 67,5 x 150 cm in 90 x 150 cm.
  • Možnost prilagajanja dimenzij.

 

 

Opis

STATIČNA FOLIJA ZA STEKLO METULJI

Statična folija za steklo METULJI je transparentna PVC folija, ki za seboj ne pušča nikakršnih sledi, obenem pa jo lahko po vsaki uporabi vrnemo na pripadajočo podlago in jo kasneje ponovno uporabimo. Folija se na steklo lepi s pomočjo statike in se pozicionira po vaših željah. Tisk na foliji je transparenten, zato nalepka ob sončni svetlobi prostoru daje dodaten barvni učinek.

Statične folije so primerne za vse steklene površine. Statična folija za steklo z metulji vam nudi najbolj osnoven in obenem najbolj zaželen motiv samolepilne folije. Statične folije so brez lepila in enostavne za uporabo.

POSTOPEK NAMEŠČANJA – STATIČNA FOLIJA ZA STEKLO METULJI

1 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo odrežite na željeno dimenzijo, ob tem pa upoštevajte, da folija ne sme segati čez okenska tesnila.

2 Skrbno očistite stekleno površino. Z vodo skrbno očistite stekleno površino. V kolikor boste steklene površine čistili z drugimi čistilnimi sredstvi, se bodo kasneje na steklu poznale lise.

3 Razpršite vodo po steklu. Vodo razpršite po celotni stekleni površini, da na njej ne bo vidnih nobenih suhih površin.

4 Ločevanje stenske nalepke od folije. Odstranite zaščitno folijo in statično folijo približajte območju, ki ga želite prekriti.

5 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev statične folije enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, jo nato pritisnite na steklo in na koncu s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven odstranite vodo, ki se nahaja med stekleno površino in statično folijo z metulji.

6 Obrišite površino okoli statične folije. S suho krpo obrišite folijo ter robove okoli statične folije, da bi vam voda ne uničila površin v neposredni okolici.

7 Odstranjevanje statične folije. Statično folijo lahko odstranite brez, da bi na stekleni podlagi ostale sledi.

OBNOVITE SVOJ PROSTOR Z MODERNIMI STATIČNIMI FOLIJAMI ZA STEKLO

Statične folije za okna so izdelane iz visoko kakovostnega materiala.  Izdelek je namenjen vsem, ki iščete enostaven in sodoben način okraševanja vseh steklenih površin. Z nameščanjem statične folije lahko na zelo eleganten in nevsiljiv način preprečite, da bi vas dosegli radovedni pogledi vaših sosedov.

Statična folija za steklo z metulji vam omogoča zamenjavo tradicionalnih izdelkov, kot so zavese, senčila ali žaluzij, saj ponujajo tako zasebnost, kot tudi delno zastiranje sončne svetlobe.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam nudimo popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

STATIČNA FOLIJA

Dodatne informacije

Širina

45 cm, 67,5 cm, 90 cm

Višina

150 cm

Dodatne dimenzije

45 x 150 cm, 67,5 x 150 cm, 90 x 150 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “STATIČNA FOLIJA ZA STEKLO METULJI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top