Loading...

SET ZA BELE TABLE

8.90 z vključenim DDV

3 na zalogi

Samolepilna bela tabla dimenzije 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Inovativna uporaba. Enostavna za čiščenje.

Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.

 

Za vas smo izbrali del notranje dekoracije za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

3 na zalogi

Opis

SET ZA BELE TABLE

Set za bele table je začetni oziroma start up set za pisanje po beli piši briši tabli. Uporabno. Ugodno. Enostavno. Samolepilna bela tabla se lahko uporabi na kateri koli ravni površini vašega doma, naj bo to stena, okno, ogledalo, hladilnik, omara, vrata, kuhinjski pult ali celo keramične ploščice. Markerji, ki jih enostavno pobrišete z gobico, ki se nahaja v setu, pa so priročni za vsakodnevno uporabo tako v pisarnah, kot tudi v vašem domu.

Samolepilna bela tabla se lahko uporabi kot šolska tabla ali tabla v vaših poslovnih prostorih. Kot nalašč jo lahko uporabite v otroški sobi. Skupaj s tablo piši-briši lahko vašega otroka spodbudite, da sami vadijo tisto, česar še ne znajo.

Lahko se uporablja tudi kot pisarniški pripomoček v pisarnah, kot dekoracija v kavarni ali restavraciji za namene promocije, navedbe delovnega časa ali vaše ponudbe.

*** AKCIJSKA CENA VELJA LE OB NAKUPU BELE PIŠI BRIŠI TABLE.

ZA KAJ UPORABLJAMO SET ZA BELE TABLE

Uporabljamo ga za samolepilno belo tablo dimenzije 67,5 cm x 150 cm. Hitra je za nameščanje, obenem pa omogoča enostavno čiščenje.

Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.

BELO TABLO UPORABITE KJER KOLI, NAMESTITE KAMOR KOLI IN NAMENITE KOMUR KOLI

⚡ 𝗞𝗝𝗘𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Možnost uporabe na vseh ravnih površinah.
⚡ 𝗞𝗔𝗠𝗢𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Oživite kuhinjo, pisarno, spalnico ali otroško sobo.
⚡ 𝗭𝗔 𝗞𝗢𝗚𝗔𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Za otroke, najstnike in odrasle.
⚡ 𝗕𝗥𝗘𝗭 𝗧𝗘Ž𝗔𝗩: Enostavno nameščanje, še lažje odstranjevanje.
⚡ 𝗩𝗘𝗟𝗜𝗞𝗘 𝗔𝗟𝗜 𝗠𝗔𝗝𝗛𝗡𝗘: Možnost prekrivanja manjših ali večjih površin.
⚡ 𝗩𝗢𝗗𝗢𝗢𝗗𝗣𝗢𝗥𝗡𝗘: Tudi za kopalnico in tuš kabine.
⚡ 𝗗𝗘𝗞𝗢𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗡𝗘: Nalepke so sodobna rešitev za obsežne table, ki zahtevajo žeblje ali pritrditve na stenah.
⚡ 𝗭𝗔𝗡𝗜𝗠𝗜𝗩𝗘: Dolgočasne in prazne stene postanejo umetnost, pohištvo kot novo.

 

Za vas smo izbrali delček notranje dekoracije za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Širina

67,5 cm

Višina

150 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SET ZA BELE TABLE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top