Loading...
Home/Domača dekoracija, pohištvene folije, Tabla piši-briši, top/SAMOLEPILNA TABLA ZA RISANJE 67,5 x 150 cm

SAMOLEPILNA TABLA ZA RISANJE 67,5 x 150 cm

19.90 z vključenim DDV

3 na zalogi

Piši briši stenska nalepka, folija ali tapeta. Odvisno od vaše domišljije. Uporabite jo lahko v otroški sobi, spalnici ali dnevni sobi. Z njo lahko preoblečete kuhinjske pulte oziroma kuhinjsko mizo, jih namestite v pisarniške prostore ali pa si na novo oblečete kopalnico. Piši briši folija vam daje neomejene možnosti uporabe.

Najboljša rešitev za celotno preoblikovanje stene v interaktivno tablo! Črna mat površina je ustvarjena za pisanje s kredo, ki jo preprosto obrišete s krpo.

Velikost: 67,5 x 150 cm

3 na zalogi

Opis

SAMOLEPILNA TABLA ZA RISANJE

Zapisovanje ali otroško “kracanje”? Samolepilna tabla za risanje piši-briši v velikosti 67.5 x 150 cm se lahko uporabi na kateri koli ravni površini vašega doma, naj bo to stena, okno, hladilnik, omara ali celo keramične ploščice. Gre za zelo enostavno uporabo, saj zgolj najdete vam najbolj ustrezno površino in nanjo namestite samolepilno stensko tablo piši-briši. En, dva, tri in že lahko kreda po tabli drsi.

V primeru želje po večjih dimenzijah oziroma prekrivanju celotnih sten, lahko naročite samolepilno piši-briši tapeto širine 123 cm ter poljubne dolžine.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE SAMOLEPILNE TABLE ZA RISANJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

Uporaba dekoracije na steni je hiter in enostaven način za poživitev vaših prostorov. Nanašanje stenske nalepke na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino je enostavno.

UPORABITE JO LAHKO KJER KOLI, NAMESTITE KAMOR KOLI IN NAMENITE KOMUR KOLI

⚡ 𝗞𝗝𝗘𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Možnost uporabe na vseh ravnih površinah.
⚡ 𝗞𝗔𝗠𝗢𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Oživite kuhinjo, pisarno ali spalnico z okrasnimi in funkcionalnimi nalepkami za suho ali mokro brisanje, ki se držijo vseh vrst ravnih površin, vključno z lesom, steklom in keramičnimi ploščicami.
⚡ 𝗭𝗔 𝗞𝗢𝗚𝗔𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Za otroke, najstnike in odrasle.
⚡ 𝗕𝗥𝗘𝗭 𝗧𝗘Ž𝗔𝗩: Enostavno nameščanje, še lažje odstranjevanje.
⚡ 𝗩𝗘𝗟𝗜𝗞𝗘 𝗔𝗟𝗜 𝗠𝗔𝗝𝗛𝗡𝗘: Možnost prekrivanja manjših ali večjih površin.
⚡ 𝗘𝗡𝗢𝗦𝗧𝗔𝗩𝗡𝗢 Č𝗜ŠČ𝗘𝗡𝗝𝗘: S suho ali mokro krpo.
⚡ 𝗩𝗢𝗗𝗢𝗢𝗗𝗣𝗢𝗥𝗡𝗘: Tudi za kopalnico in tuš kabine.
⚡ 𝗗𝗘𝗞𝗢𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗡𝗘: Nalepke so sodobna rešitev za obsežne table, ki zahtevajo žeblje ali pritrditve na stenah.
⚡ 𝗭𝗔𝗡𝗜𝗠𝗜𝗩𝗘: Dolgočasne in prazne stene postanejo umetnost, pohištvo kot novo.

SAMOLEPILNA STENSKA TABLA TA RISANJE PIŠI-BRIŠI – POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Poiščite idealen prostor za nameščanje samolepilne stenske table za risanje piši-briši in si zamislite njeno postavitev. Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steni pustite umazanijo ali olje, se bo nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Pred namestitvijo nalepke mora biti stena čista in suha. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali olfa nož, ličarski trak in ravnilo ali gladilka.

2 Pravilna umestitev. Preverite, da bo stenska nalepka piši-briši res dobro videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo pozicijo zmanjšuje njeno moč lepljivosti.

3 Ločevanje stenske nalepke od folije. Stensko nalepko ločite od bele folije. V kolikor se boste odločali za namestitev samolepilne stenske nalepke piši-briši, ki bo večje dimenzije pazite, da se vam nalepka ne “zaviha”. Čeprav je namestitev stenske nalepke enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas.

4 Namestitev nalepke. Nalepko držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, nato pa pričvrstite zgolj skrajni zgornji, spodnji ali stranski del (odvisno kje boste začeli). Z roko ali ravnilom nato drgnite proti notranjosti nalepke in jo nato korak za korakom lepite na površino, da se dobro prime podlage.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam nudimo popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

SAMOLEPILNA TABLA ZA RISANJE JE TU!

Dodatne informacije

Dimenzije 67.5 × 150 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA TABLA ZA RISANJE 67,5 x 150 cm”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top