Loading...
Home/Domača dekoracija/pohištvene folije/SAMOLEPILNA POHIŠTVENA FOLIJA BELO DREVO

SAMOLEPILNA POHIŠTVENA FOLIJA BELO DREVO

23.40 z vključenim DDV

9 na zalogi

Želite svoje prostore popestriti z nečim unikatnim? Drugačnim? Čudovitim? 

Samolepilna dekorativna folija za pohištvo ali stene BELO DREVO je namenjena vsem gladkim površinam, predvsem za prostore, ki potrebujejo več dodatne narave! Enostavno. Ugodno. Čudovito. POZOR! Samolepilna folija je veliko bolj bele barve, kot je prikazano na fotografijah. Glavna razlika navadne bele folije oziroma folije BELO DREVO je seveda izgled lesa. 

Naj si bo kot stenska tapeta ali pohištvena folija, se bo prilegala večini prostorom, obenem pa vaš prostor prenovila v najkrajšem možnem času. Kot nalašč za izvedbo vaših individualnih projektov. Izkoristite priložnost in jo kupite še danes. Prejeli jo boste v najkrajšem možnem času.

Dimenzija enega kosa: 67,5 x 200 cm

9 na zalogi

Opis

SAMOLEPILNA POHIŠTVENA FOLIJA BELO DREVO

Naj si bo kot pohištvena folija ali pohištvena folija. Samolepilna pohištvena folija BELO DREVO se lahko uporabi na kateri koli ravni površini, ki jo želite osvežiti ali nekoliko spremeniti. Enkratna je za prekrivanje polic, vrat, sten, stekla, pohištva, marmorja, keramike ali ostalih ravnih površin. Vzdrževanje je izredno enostavno, obenem pa se zaradi svoje vodoodpornosti lahko briše z vlažno krpo. Samolepilna pohištvena folija ali samolepilna stenska tapeta BELO DREVO se tako lahko uporabi na kuhinjskem pultu, namesto kuhinjskega panela, na drstnih vratih ali omarah, za prekrivanje starih ogledal ali stekla, z njo pa lahko v celoti prekrijete steno v dnevni sobi, kopalnici, spalnici ali mladinski sobi.

Ob nakupu prejmete zvitek velikosti 200 x 67,5 cm. Prodajamo le celotne zvitke samolepilne folije za pohištvo, vrata, stene ali druge ravne površine.

PREDNOSTI SAMOLEPILNE POHIŠTVENE FOLIJE BELO DREVO

  • Samolepilna folija (nameščanje je enostavno – brez lepila)
  • Okrasna folija (ne le kot zaščita, temveč je odlična poživitev prostora)
  • Nameščanje na katero koli gladko, suho in ravno površino (pohištvo, stekla, stene,…)
  • Robustna in trpežna
  • Odlično za samostojne domače projekte
  • Uporablja se lahko tudi na predmetih, ki jih uporabljajo otroci (npr. otroške stene, otroške mize, otroška vrata,…)

SAMOLEPILNE TAPETE OZIROMA POHIŠTVENE FOLIJE Z RAZLIČNIMI MOTIVI

Naša kolekcija visokokakovostnih samolepilnih okrasnih folij oziroma tapet zagotavlja edinstven dizajn in teksturo. Tokrat ste si izbrali SAMOLEPILNO FOLIJO za pohištvo oziroma samolepilno stensko tapeto BELO DREVO.

Samolepilna folija z možnostjo rezanja na želeno dimenzijo omogoča, da v vsak prostor vnesete določene poudarke. Primerna je tako na majhnih kot tudi na velikih površinah, kot so: stene, steklo, pohištvo, police ali vratne omare, mize in podobno. Vse površine, na katerih želite unikaten in edinstven videz. Naše samolepilne folije so odlične za vse, ki želijo svoje projekte izpeljati sami. Omogočajo vam dekoracijo velikih in majhnih elementov.

Samolepilna folija oziroma pohištvena folija eksotično listje je ravno to kar iščete. Kupi svojo še danes!

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, gladka stena itd.). Če boste samolepilno folijo oz. tapeto namestili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim nameščanjem samolepilne tapete je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in folijo namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem folije, folijo dodatno pritisnite s suho krpo. Folije niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

NAMEŠČANJE

Uporaba samolepilne dekoracije na pohištvu ali steni je hiter in enostaven način za poživitev vaših prostorov. Nanašanje stenske folije na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino pa je enostavno. Površino, na katero nameščate samolepilno folijo, morate pred nameščanjem dobro očistiti in z nje odstraniti ves prah in maščobe. Če vam pri namestitvi ostanejo mehurčki zraka pod površino, jih je najbolje prebosti s šivanko. Čisto majhni mehurčki bodo sami od sebe izginili čez par dni.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

Samolepilna folija navodilo za nameščanje

Samolepilna folija navodilo za nameščanje

1 Pripravite orodje. Priporočljivo je, da si pripravite škarje oziroma rezalni nož, ravnilo ali gladilka ter zaščitni lepilni trak (ne selotejp).

2 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo zaradi lažjega nameščanja odrežite na želeno dimenzijo (slika 1,2).

3 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Določite prostor za nameščanje pohištvene folije oziroma samolepilne folije / tapete belo drevo in si zamislite njeno postavitev. Folijo lahko namestite na pohištvo (kuhinjski pult, omara, kuhinjske steklene obloge,…), steklo, stene, keramične ploščice,…

4 Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno, saj le čista površina foliji omogoča dober oprijem. Folija se ne sme namestiti na oljne madeže, saj se tako ne more kvalitetno namestiti oziroma bo pričela odstopati.

5 Ločevanje folije od zaščitne podlage. Namestitev samolepilne pohištvene folije belo drevo je enostavna, vseeno pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. S pomočjo ličarskega traku določite točen položaj folije. Nato odstranite zaščitni sloj (slika 3) le na začetnem delu ter samolepilno folijo počasi pritisnite ob prekrivno površino od znotraj navzven.

6 Namestitev folije. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, med tem ko počasi odstranjujete zaščitno folijo. Folijo med nameščanjem s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven počasi gladite (slika 4). V kolikor je potrebno, lahko za nameščanje uporabite topel zrak (npr. sušilec za lase), ki bo olajšal nanos, npr. na robovih mize ali pulta.

7 Obrežite odvečno folijo. Odvečno folijo lahko s pomočjo rezalnega noža odstranite oziroma dodatno oblečete še robove delovne površine, vrat in podobno.

8 Odstranjevanje folije. Samolepilno folijo najlažje odstranite s pomočjo segrevanja folije s fenom. Tako se lepilo še nekoliko bolj stopi in odstranjevanje je veliko lažje ter enostavnejše. Zaradi izredno različnih površin, na katero se folija nanaša (staro pohištvo ali stene, lakirano pohištvo in podobno) ne moremo 100% zagotoviti, da folija po odstranitvi za seboj ne bo pustila nobenih sledi.

NE ŽELITE NAMEŠČATI SAMI?

Imate težave z nameščanjem folij? Podjetje WrapIt je podjetje, specializirano za obnovo vašega pohištva, steklenih površin ter sten. Sporočite nam in skupaj se bomo dogovorili za najboljšo rešitev.

ŽELITE RADOVEDNEŽEM ONEMOGOČITI POGLED V VAŠE PROSTORE?

Tokrat vas je navdušila samolepilna pohištvena folija belo drevo. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še statične folije za steklo, ki so idealna rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom NBFB15OFF nudimo 15% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Dimenzije 200 × 67.50 cm
Širina

90 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA POHIŠTVENA FOLIJA BELO DREVO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top