Loading...

SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE

29.90 z vključenim DDV

3 na zalogi

Samolepilna POBARVANKA CVETJE za otroke ali odrasle. 67,5 cm x 150 cm. Hitra za nameščanje. Odlična za učenje. Enostavna za čiščenje.

Tabla za risanje ali pisanje je odlična alternativa tradicionalni tabli, obenem pa se lahko uporabi kot dekoracija za vaš dom.

3 na zalogi

Opis

SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE

Samolepilna POBARVANKA CVETJE z že natisnjenim motivom cvetja je najbolj iskana pobarvanka v tem trenutku! Idealna je za izboljševanje fine motorike, za učenje barvanja, kot tudi za uporabo v učilnicah in poslovnih prostorih.

Uporabno. Ugodno. Enostavno. Samolepilno pobarvanko z motivom cvetja lahko namestite na katero koli ravno površino vašega doma, pisarne, šole ali vrtca, naj bo to stena, okno, ogledalo, hladilnik, omara, vrata, kuhinjski pult ali celo keramične ploščice. Poiščite vam najbolj ustrezno površino in nanjo namestite samolepilno belo nalepko z motivom cvetja. En, dva, tri in že lahko flomaster po foliji drsi.

V kolikor imate enega ali več otrok oziroma več prostorov, kamor bi jo želeli namestiti, lahko folijo razrežete na več kosov.

V kolikor jo uporabite v vaši otroški sobi, lahko skupaj s tablo piši-briši vašega otroka nevsiljivo spodbudite, da sami vadijo tisto, česar še ne znajo.

ENOSTAVNA UPORABA IN NAMESTITEV SAMOLEPILNE POBARVANKE CVETJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste samolepilno belo tablo nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepka ni primerna za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE – NAJLEPŠE DARILO!

UPORABITE JO LAHKO KJER KOLI, NAMESTITE KAMOR KOLI IN NAMENITE KOMUR KOLI

⚡ 𝗞𝗝𝗘𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Možnost uporabe na vseh ravnih površinah.
⚡ 𝗞𝗔𝗠𝗢𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Oživite kuhinjo, pisarno, spalnico ali otroško sobo.
⚡ 𝗭𝗔 𝗞𝗢𝗚𝗔𝗥 𝗞𝗢𝗟𝗜: Za otroke, najstnike in odrasle.
⚡ 𝗕𝗥𝗘𝗭 𝗧𝗘Ž𝗔𝗩: Enostavno nameščanje, še lažje odstranjevanje.
⚡ 𝗩𝗘𝗟𝗜𝗞𝗘 𝗔𝗟𝗜 𝗠𝗔𝗝𝗛𝗡𝗘: Možnost prekrivanja manjših ali večjih površin.
⚡ 𝗩𝗢𝗗𝗢𝗢𝗗𝗣𝗢𝗥𝗡𝗘: Tudi za kopalnico in tuš kabine.
⚡ 𝗗𝗘𝗞𝗢𝗥𝗔𝗧𝗜𝗩𝗡𝗘: Nalepke so sodobna rešitev za obsežne table, ki zahtevajo žeblje ali pritrditve na stenah.
⚡ 𝗭𝗔𝗡𝗜𝗠𝗜𝗩𝗘: Dolgočasne in prazne stene postanejo umetnost, pohištvo kot novo.

SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE – POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Poiščite idealen prostor za nameščanje samolepilne bele table in si zamislite njeno postavitev. Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steni pustite umazanijo ali olje, se bo nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Pred namestitvijo nalepke mora biti stena čista in suha. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali rezalni nož, ličarski trak in ravnilo ali gladilka.

2 Pravilna umestitev. Preverite, da bo folija res dobro videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje folije ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo pozicijo zmanjšuje njeno moč lepljivosti.

3 Ločevanje stenske nalepke od folije. Stensko nalepko ločite od bele folije.

4 Namestitev nalepke. Nalepko držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, nato pa pričvrstite zgolj skrajni zgornji, spodnji ali stranski del (odvisno kje boste začeli). Z roko ali ravnilom nato drgnite proti notranjosti nalepke in jo nato korak za korakom lepite na površino, da se dobro prime podlage.

Naj si bo otroška tabla piši briši ali pobarvanka z motivom cvetja za uporabo v vaših poslovnih prostorih – končno ste našli enostavno in ugodno rešitev za vaše prostore.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kodo POLEPISI10 nudimo takojšnji 10% popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

SAMOLEPILNA POBARVANKA

Dodatne informacije

Dimenzije 67.50 × 150 cm
Širina

67,5 cm

Višina

150 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA POBARVANKA CVETJE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top