Loading...
Home/Domača dekoracija/pohištvene folije/SAMOLEPILNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO 123

SAMOLEPILNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO 123

18.00142.00 z vključenim DDV

Samolepilna peskana folija za steklo je najboljše, kar lahko ponudite kot rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Opis

SAMOLEPILNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO ŠIRINE 123 CM

Samolepilna peskana folija za steklo je transparentna PVC folija, primerna za uporabo na vseh steklenih površinah.  Nudi vam najbolj osnoven in obenem najbolj zaželen način folije za zastiranje pogledov s strani radovednežev.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

Uporaba dekoracije na steni je hiter in enostaven način za poživitev vaših prostorov. Nanašanje stenske nalepke na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino je enostavno.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo odrežite na željeno dimenzijo, ob tem pa upoštevajte, da ne sme segati čez okenska tesnila.

2 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Določite prostor za nameščanje samolepilne peskane folije in si zamislite njeno postavitev.

3 Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steklu pustite sledi čistil ali umazanijo, se bo le-to po njeni namestitvi poznalo. V kolikor boste na steklu pustili oljne madeže, se nalepka ne more kvalitetno namestiti oziroma bo pričela odstopati.  nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali olfa nož, ličarski trak ter ravnilo ali gladilka.

4 Razpršite vodo po steklu. Vodo razpršite po celotni stekleni površini, da na njej ne bo vidnih nobenih suhih površin.

5 Ločevanje stenske nalepke od folije. Odstranite zaščitno folijo in samolepilno peskano folijo približajte območju, ki ga želite prekriti.

6 Namestitev folije. Čeprav je namestitev samolepilne peskane folije enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, jo nato pritisnite na steklo in na koncu s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven odstranite vodo, ki se nahaja med stekleno površino in peskano folijo.

7 Obrišite površino okoli peskane folije. S suho krpo obrišite folijo ter robove okoli peskane folije, da bi vam voda ne uničila površin v neposredni okolici.

8 Odstranjevanje peskane folije. Samolepilno peskano folijo najlažje odstranite s pomočjo segrevanja folije s fenom. Tako se lepilo še nekoliko bolj stopi in odstranjevanje je veliko lažje ter enostavnejše.

OBNOVITE SVOJ PROSTOR S SAMOLEPILNO PESKANO FOLIJO ZA STEKLO

Samolepilne peskane folije za steklene površine so izdelane iz visoko kakovostnega materiala. Izdelek je namenjen vsem, ki iščete enostaven in sodoben način okraševanja vseh steklenih površin. Z nameščanjem peskane folije lahko na zelo eleganten in nevsiljiv način preprečite, da bi vas dosegli radovedni pogledi vaših sosedov.

Samolepilna peskana folija za steklo vam omogoča zamenjavo tradicionalnih izdelkov, kot so zavese, senčila ali žaluzij, saj ponuja tako zasebnost, kot tudi delno zastiranje sončne svetlobe.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam nudimo popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

SAMOLEPILNA PESKANA FOLIJA

Dodatne informacije

Dimenzije Ni na voljo

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA PESKANA FOLIJA ZA STEKLO 123”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top