Loading...
Home/Domača dekoracija/Statične folije/SAMOLEPILNA FOLIJA ZA STEKLO RIBICE

SAMOLEPILNA FOLIJA ZA STEKLO RIBICE

13.00 z vključenim DDV

Samolepilna folija za steklo z ribicami je čudovita morska rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

  • Enostavna uporaba.
  • Nameščanje brez lepila.
  • Dimenzija: 45 x 200 cm.
  • Možnost prilagajanja dimenzij.

 

 

Opis

SAMOLEPILNA FOLIJA ZA STEKLO RIBICE

Samolepilna folija za steklo RIBICE je sicer transparentna PVC folija, na kateri je natisnjen morski motiv z ribicami. Zaradi tiska na transparentno folijo, ob sončni svetlobi prostoru daje dodaten barvni učinek.

Samolepilna folija za steklo ribice je primerna za vse steklene površine in jo tako lahko uporabljamo na oknih, tuš kabinah, steklenih pregradnih stenah, ogledalu in podobno.

POSTOPEK NAMEŠČANJA – SAMOLEPILNA FOLIJA ZA STEKLO RIBICE

1 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo odrežite na željeno dimenzijo, ob tem pa upoštevajte, da folija ne sme segati čez okenska tesnila.

2 Skrbno očistite stekleno površino. Z vodo skrbno očistite stekleno površino. V kolikor boste steklene površine čistili z drugimi čistilnimi sredstvi, se bodo kasneje na steklu poznale lise.

3 Razpršite vodo po steklu. Vodo razpršite po celotni stekleni površini, da na njej ne bo vidnih nobenih suhih površin.

4 Ločevanje stenske nalepke od folije. Odstranite zaščitno folijo in samolepilno folijo približajte območju, ki ga želite prekriti.

5 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev samolepilne folije enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, jo nato pritisnite na steklo in na koncu s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven odstranite vodo, ki se nahaja med stekleno površino in samolepilno folijo z morskim motivom.

6 Obrišite površino okoli folije. S suho krpo obrišite folijo ter robove okoli samolepilne folije, da bi vam voda ne uničila površin v neposredni okolici.

OBNOVITE STEKLENE POVRŠINE Z MODERNIMI SAMOLEPILNIMI FOLIJAMI ZA STEKLO OZIROMA VSE STEKLENE POVRŠINE

Samolepilne folije za okna so izdelane iz visoko kakovostnega materiala.  Izdelek je namenjen vsem, ki iščete enostaven in sodoben način okraševanja vseh steklenih površin. Z nameščanjem samolepilne folije lahko na zelo eleganten in nevsiljiv način preprečite, da bi vas dosegli radovedni pogledi vaših sosedov.

Samolepilna folija za steklo z morskim motivom vam omogoča zamenjavo tradicionalnih izdelkov, kot so zavese, senčila ali žaluzij, saj ponujajo tako zasebnost, kot tudi delno zastiranje sončne svetlobe.

IZKORISTITE PRILOŽNOSTI ZA DODATNE NAKUPE

Tokrat samolepilna folija za steklo ribice. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še ostale statične folije za steklo, ki so idelana rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Dimenzije 45 × 200 cm
Širina

45 cm, 67,5 cm, 90 cm

Višina

150 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA FOLIJA ZA STEKLO RIBICE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top