Loading...

SAMOLEPILNA FOLIJA JAVOR

29.90 z vključenim DDV

Samolepilna dekorativna folija oziroma tapeta za vrata oziroma ostale gladke površine. Izgled javorja se bo prilegal večini prostorom, obenem pa lahko z majhno folijo, čudovitim dizajnom in enostavnostjo v trenutku prenovite svoj dom.

Za samostojno in hitro prenovo vašega doma!

Mere: 90 x 200 cm

Opis

SAMOLEPILNA FOLIJA JAVOR

Samolepilna folija javor je odlična rešitev za prekrivanje polic, vrat, sten, stekla, pohištva, marmorja, keramike in drugih ravnih površin. Na enostaven način lahko obnovimo vrata, zelo puste stene ali pa enostavno pohištvo preoblečete v nove “lesene” obloge. Vzdrževanje je enostavno, obenem pa se zaradi svoje vodoodpornosti lahko briše z vlažno krpo.

Ob nakupu prejmete zvitek velikosti 200 x 90 cm. Prodajamo le celotne zvitke samolepilne folije za pohištvo, vrata, stene ali druge ravne površine.

  • Samolepilna okrasna folija
  • Nameščanje na katero koli gladko, suho in ravno površino
  • Robustno in trpežno
  • Odlično za individualne projekte in okraske
  • Uporablja se lahko v okolici in na predmetih, ki jih uporabljajo otroci.

SAMOLEPILNE FOLIJE Z RAZLIČNIMI MOTIVI

Naša kolekcija visokokakovostnih samolepilnih okrasnih folij zagotavlja edinstven dizajn in teksturo. Tokrat ste si izbrali samolepilno folijo z videzom javorja.

Samolepilno folijo lahko razrežete na poljubno dimenzijo. Uporabi se lahko tako na majhnih kot tudi na velikih površinah, kot so: vrata, stene, steklo, pohištvo, police ali vratne omare, mize in podobno. Namešča se na vse površine, na katerih želite unikaten in edinstven videz.

Naše samolepilne folije oziroma tapete so odlične za vse, ki se prenove doma želijo lotiti povsem sami.

Samolepilna tapeta z izgledom javorja. Za uporabo v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Kupi svojo še danes!

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, gladka stena itd.). Če boste samolepilno tapeto JAVOR namestili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim nameščanjem samolepilne tapete je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in folijo namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem folije, folijo dodatno pritisnite s suho krpo. Folije niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

Samolepilna folija navodilo za nameščanje

Samolepilna folija navodilo za nameščanje

1 Pripravite orodje. Priporočljivo je, da si pripravite škarje oziroma rezalni nož, ravnilo ali gladilka ter zaščitni lepilni trak (ne selotejp).

2 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo zaradi lažjega nameščanja odrežite na željeno dimenzijo (slika 1,2).

3 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Določite prostor za nameščanje samolepilne tapete JAVOR in si zamislite njeno postavitev. Namestite jo lahko na pohištvo (kuhinjski pult, omara, kuhinjske steklene obloge,…), steklo, stene, keramične ploščice,…

4 Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno, saj le čista površina foliji omogoča dober oprijem. Folija se ne sme namestiti na oljne madeže, saj se tako ne more kvalitetno namestiti oziroma bo pričela odstopati.

5 Ločevanje folije od zaščitne podlage. Namestitev samolepilne tapete oziroma folije z izgledom javorja je enostavna, vseeno pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. S pomočjo ličarskega traku določite točen položaj folije. Nato odstranite zaščitni sloj (slika 3) le na začetnem delu ter samolepilno folijo počasi pritisnite ob prekrivno površino od znotraj navzven.

6 Namestitev folije. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, med tem ko počasi odstranjujete zaščitno folijo. Folijo med nameščanjem s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven počasi gladite (slika 4). V kolikor je potrebno, lahko za nameščanje uporabite topel zrak (npr. sušilec za lase), ki bo olajšal nanos, npr. na robovih mize ali pulta.

7 Obrežite odvečno folijo. Odvečno folijo lahko s pomočjo olfa noža odstranite oziroma dodatno oblečete še robove delovne površine, vrat in podobno.

8 Odstranjevanje folije. Samolepilno folijo najlažje odstranite s pomočjo segrevanja folije s fenom. Tako se lepilo še nekoliko bolj stopi in odstranjevanje je veliko lažje ter enostavnejše. Zaradi izredno različnih površin, na katero se folija nanaša (staro pohištvo ali stene, lakirano pohištvo in podobno) ne moremo 100% zagotoviti, da folija po odstranitvi za seboj ne bo pustila nobenih sledi.

MEHURČKI

Če vam pri namestitvi ostanejo mehurčki zraka pod površino, jih je najbolje prebosti s šivanko. Čisto majhni mehurčki bodo sami od sebe izginili čez par dni.

NE ŽELITE NAMEŠČATI SAMI?

Imate težave z nameščanjem folij? Podjetje WrapIt je podjetje, specializirano za obnovo vašega pohištva, steklenih površin ter sten. Sporočite nam in skupaj se bomo dogovorili za najboljšo rešitev.

ŽELITE RADOVEDNEŽEM ONEMOGOČITI POGLED V VAŠE PROSTORE?

Tokrat vas je navdušila samolepilna folija JAVOR. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še statične folije za steklo, ki so idelana rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom NBFB15OFF5 nudimo 15% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite te nore priložnosti!

Dodatne informacije

Dimenzije 200 × 90 cm
Širina

90 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA FOLIJA JAVOR”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top