Loading...
Home/Domača dekoracija/pohištvene folije/SAMOLEPILNA FOLIJA BETON

SAMOLEPILNA FOLIJA BETON

16.8529.90 z vključenim DDV

5 na zalogi (se lahko naroči)

Samolepilna dekorativna folija za vse gladke površine. Betonsko siva barva se bo prilegala večini prostorom, obenem pa vaš prostor prenovila v najkrajšem možnem času.

Kot nalašč za izvedbo vaših individualnih projektov.

Mere: 90 x 200 cm

Opis

SAMOLEPILNA FOLIJA BETON

Samolepilna folija beton oz. stenska tapeta za pohištvo z igledom BETONA je enkratna rešitev za prekrivanje polic, vrat, zidov, stekla, pohištva, marmorja, keramike in podobnih površin. Vzdrževanje je enostavno, obenem pa se zaradi svoje vodoodpornosti lahko briše z vlažno krpo.

Ob nakupu prejmete zvitek velikosti 200 x 90 cm. Prodajamo le celotne zvitke samolepilne folije za pohištvo, vrata, stene ali druge ravne površine.

  • Samolepilna okrasna folija
  • Nameščanje na katero koli gladko, suho in ravno površino
  • Robustno in trpežno
  • Odlično za samostojne projekte in okraske
  • Uporablja se lahko v okolici in na predmetih, ki jih uporabljajo otroci.

SAMOLEPILNE FOLIJE Z RAZLIČNIMI MOTIVI

Naša kolekcija visokokakovostnih samolepilnih okrasnih furnirjev zagotavlja edinstven dizajn in teksturo. Tokrat ste si izbrali samolepilno folijo z videzom betona in sivim vzorcem.

Samolepilna z možnostjo rezanja na želeno dimenzijo omogoča, da v vsak prostor vnesete določene želene poudarke. Zelo učinkovita je tako na majhnih kot tudi na velikih površinah, kot so: stene, steklo, pohištvo, police ali vratne omare, mize in podobno. Vse površine, na katerih želite unikaten in edinstven videz. Naše samolepilne folije so odlične za vse, ki želijo svoje projekte izpeljati sami. Omogočajo vam dekoracijo velikih in majhnih elementov.

Samolepilna folija beton. Za uporabo v stanovanjskih in poslovnih prostorih. Kupi svojo še danes!

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, gladka stena itd.). Če boste samolepilno folijo BETON namestili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim nameščanjem samolepilne tapete je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in folijo namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem folije, folijo dodatno pritisnite s suho krpo. Folije niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

NAMEŠČANJE

Uporaba samolepilne dekoracije na pohištvu ali steni je hiter in enostaven način za poživitev vaših prostorov. Nanašanje stenske folije na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino je enostavno. Najbolj primerna je temperatura od 20°C do 25°C. Minimalna temperatura za nameščanje je 12°C, v kolikor pa so temperature nižje od 12°C, pa za ogrevanje folije uporabite navaden fen ali fen na vroči zrak. Pri visokih temperaturah, nad 30°C, je za namestitev folije najbolje počakati, da se temperatura spusti na 25°C. Površino, na katero nameščate samolepilno folijo, morate pred nameščanjem dobro očistiti in z nje odstraniti ves prah in maščobe. Če vam pri namestitvi ostanejo mehurčki zraka pod površino, jih je najbolje prebosti s šivanko. Čisto majhni mehurčki bodo sami od sebe izginili čez par dni.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

Samolepilna folija navodilo za nameščanje

Samolepilna folija navodilo za nameščanje

1 Pripravite orodje. Priporočljivo je, da si pripravite škarje oziroma rezalni nož, ravnilo ali gladilka ter zaščitni lepilni trak (ne selotejp).

2 Določite in izrežite želeno dimenzijo. Folijo zaradi lažjega nameščanja odrežite na željeno dimenzijo (slika 1,2).

3 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Določite prostor za nameščanje samolepilne folije BETON in si zamislite njeno postavitev. Folijo lahko namestite na pohištvo (kuhinjski pult, omara, kuhinjske steklene obloge,…), steklo, stene, keramične ploščice,…

4 Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno, saj le čista površina foliji omogoča dober oprijem. Folija se ne sme namestiti na oljne madeže, saj se tako ne more kvalitetno namestiti oziroma bo pričela odstopati.

5 Ločevanje folije od zaščitne podlage. Namestitev samolepilne folije BETON je enostavna, vseeno pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. S pomočjo ličarskega traku določite točen položaj folije. Nato odstranite zaščitni sloj (slika 3) le na začetnem delu ter samolepilno folijo počasi pritisnite ob prekrivno površino od znotraj navzven.

6 Namestitev folije. Folijo držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, med tem ko počasi odstranjujete zaščitno folijo. Folijo med nameščanjem s pomočjo gladilke ali mehke krpe z glajenjem od sredine navzven počasi gladite (slika 4). V kolikor je potrebno, lahko za nameščanje uporabite topel zrak (npr. sušilec za lase), ki bo olajšal nanos, npr. na robovih mize ali pulta.

7 Obrežite odvečno folijo. Odvečno folijo lahko s pomočjo olfa noža odstranite oziroma dodatno oblečete še robove delovne površine, vrat in podobno.

8 Odstranjevanje folije. Samolepilno folijo najlažje odstranite s pomočjo segrevanja folije s fenom. Tako se lepilo še nekoliko bolj stopi in odstranjevanje je veliko lažje ter enostavnejše. Zaradi izredno različnih površin, na katero se folija nanaša (staro pohištvo ali stene, lakirano pohištvo in podobno) ne moremo 100% zagotoviti, da folija po odstranitvi za seboj ne bo pustila nobenih sledi.

NE ŽELITE NAMEŠČATI SAMI?

Imate težave z nameščanjem folij? Podjetje WrapIt je podjetje, specializirano za obnovo vašega pohištva, steklenih površin ter sten. Sporočite nam in skupaj se bomo dogovorili za najboljšo rešitev.

ŽELITE RADOVEDNEŽEM ONEMOGOČITI POGLED V VAŠE PROSTORE?

Tokrat vas je navdušila samolepilna folija BETON. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še statične folije za steklo, ki so idelana rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Dimenzije 200 × 90 cm
Širina

45 cm, 90 cm

Višina

200 cm

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “SAMOLEPILNA FOLIJA BETON”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top