Loading...
Home/Domača dekoracija/Samolepilne stenske nalepke/OTROŠKE STENSKE NALEPKE PISANI METULJI – WS002

OTROŠKE STENSKE NALEPKE PISANI METULJI – WS002

11.83 z vključenim DDV

Stenske nalepke Pisani metulji so enkraten način, da otroškemu prostoru dodate nekaj čarobnosti in stila. Natisnjene in razporejene so na dveh listih velikosti 50 x 70 cm, na steno ali druge površino pa jih nanašate poljubno. Končna dimenzija nalepke s Pisanimi metulji je tako odvisna od vaše razporeditve. Dovolite jim, da popestrijo otroški prostor in poletijo visoko v nebo.

 

Opis

OTROŠKE STENSKE NALEPKE PISANI METULJI ZA DEKLIŠKE SOBE

Čeprav so vsi naši designi narejeni z željo, da kateri koli steni v vašem domu dodamo nov okras, so otroške stenske nalepke pisani metulji najbolj primerne za dekliške otroške sobe.

NAMEŠČANJE OTROŠKE STENSKE NALEPKE PISANI METULJI

Uporaba dekoracije na steni je hitra in enostavna. Stenske nalepke lahko namestite tudi na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Poiščite idealen prostor za nameščanje stenske nalepke Pisani metulji v otroški sobi in si zamislite njihovo postavitev. Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steni pustite umazanijo ali olje, se bo nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Pred namestitvijo nalepke mora biti stena čista in suha. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali olfa nož, ličarski trak in ravnilo ali gladilka.

2 Pravilna umestitev. Preverite, da bodo stenske nalepke res dobro videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo pozicijo zmanjšuje njeno moč lepljivosti. Vsak del nalepke je izrezan posebej, zato se lahko za njihovo postavitev odločate poljubno. Izgled nalepke v nekem prostoru je zgolj informativen, torej le kako lahko izgleda. Ni nujno, da je vaša postavitev pisanih metuljev enaka postavitvi, kot smo jo pripravili mi.

3 Ločevanje stenske nalepke od folije. Stensko nalepko ločite od bele folije. Za boljše ločevanje imejte ob sebi še olfa nož oziroma škarje, v kolikor se morebiti pojavi slabši rez.

4 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev stenske nalepke enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Nalepko držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, nato pa pričvrstite zgolj skrajni zgornji, spodnji ali stranski del (odvisno kje boste začeli). Z roko ali ravnilom nato drgnite proti notranjosti nalepke in jo nato korak za korakom lepite na površino, da se dobro prime podlage.

ŽELITE RADOVEDNEŽEM ONEMOGOČITI POGLED V VAŠE PROSTORE?

Tokrat vas je navdušila dekorativna stenska nalepka Pisani metulji. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še statične folije za steklo, ki so idelana rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Druge otroške nalepke za vašo deklico:

WS040 – ČAROBNI VRT
WS041 – PETER ZAJEC
WS055 – PLANETI
WS064 – GOZDNE ŽIVALI
WS077 – PRAVLJICA
WS078 – SONCE IN LUNA
WS090 – DREVO SRCA
DWS006 – BALERINE

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OTROŠKE STENSKE NALEPKE PISANI METULJI – WS002”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top