Loading...
Home/Domača dekoracija/Samolepilne stenske nalepke/OTROŠKE STENSKE NALEPKE BALERINE

OTROŠKE STENSKE NALEPKE BALERINE

13.00 z vključenim DDV

Ni na zalogi

Stenske nalepke Balerine so enkraten način, da dekliškemu otroškemu prostoru dodate nekaj čarobnosti in plesnega stila. Otroške stenske nalepke Balerine so razporejene na dveh listih v velikosti 25 x 70 cm, na steno ali druge površino pa jih nanašate poljubno. Končna dimenzija nalepke je tako odvisna od vaše razporeditve. Dovolite balerinam, da zaplešejo svoj ples na stenah vaše male deklice.

 

Ni na zalogi

Opis

OTROŠKE STENSKE NALEPKE BALERINE ZA VAŠO DEKLICO

Otroške stenske nalepke balerine so ustvarjene za popestritev dekliške otroške sobe. Čeprav so vsi naši designi narejeni z željo, da kateri koli steni v vašem domu dodamo nov okras, so otroške stenske nalepke balerine najbolj primerne za dekliške otroške sobe. Vse male balerine bodo navdušene nad novo pridobitvijo. Naj balet dobi dodaten prostor v njihovem srcu.

NAMEŠČANJE OTROŠKE STENSKE NALEPKE BALERINE

Uporaba dekoracije na steni je hitra in enostavna. Stenske nalepke lahko namestite tudi na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Poiščite idealen prostor za nameščanje stenske nalepke balerine v otroški sobi in si zamislite njihovo postavitev. Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steni pustite umazanijo ali olje, se bo nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Pred namestitvijo nalepke mora biti stena čista in suha. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali olfa nož, ličarski trak in ravnilo ali gladilka.

2 Pravilna umestitev. Preverite, da bodo stenske nalepke res dobro videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo pozicijo zmanjšuje njeno moč lepljivosti. Vsak del nalepke je izrezan posebej, zato se lahko za njihovo postavitev odločate poljubno. Izgled stenske nalepke v nekem prostoru je zgolj informativen. Ni nujno, da je vaša postavitev balerin enaka postavitvi, kot smo jo pripravili mi.

3 Ločevanje stenske nalepke od folije. Stensko nalepko ločite od bele folije. Za boljše ločevanje imejte ob sebi še olfa nož oziroma škarje, v kolikor se morebiti pojavi slabši rez.

4 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev stenske nalepke enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Nalepko držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, nato pa pričvrstite zgolj skrajni zgornji, spodnji ali stranski del (odvisno kje boste začeli). Z roko ali ravnilom nato drgnite proti notranjosti nalepke in jo nato korak za korakom lepite na površino, da se dobro prime podlage.

V kolikor imate dodatna vprašanja nam pišite na teja@polepi.si ali pokličite na 040 355 876.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Dimenzije 48 × 120 cm
Sizes

34, 42, 44, 48

Colors

Black, Blue, Brown, Gray

Shape

Loose, Slim, Straight

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “OTROŠKE STENSKE NALEPKE BALERINE”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top