Loading...
Home/Nalepke za vozila/NALEPKE ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI

NALEPKE ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI

8.40 z vključenim DDV

Samolepilne nalepke za kolo ali avto Metuljčki so najlepša, najugodnejša in najhitrejša rešitev za popestritev vašega jeklenega konjička. Z njimi lahko poživite dolgočasno kolo ali zakrijete praske na vašem avtomobilu, v kolikor vam kakšna nalepka še ostane, pa lahko z njo zakrpate tudi vse notranje površine. Samolepilne nalepke za kolo ali avto so razporejene na enem listu v velikosti 20 x 30 cm, nanašanje pa je poljubno.

Končna dimenzija celotne “slike” je tako odvisna od vaše razporeditve. Čas, da okrasite vaše kolo ali avtomobil je tu!

 

Opis

NALEPKE ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI

Nalepke za kolo ali avto Metuljčki so vodoodporne, prozorna zaščita pa jih ščiti pred praskami. Prejmete jih na enem listu velikosti 20 x 30 cm. Pisani metuljčki, ki bodo letali po vašem jeklenem konjičku bodo popestrili še tako monotono ali popraskano “vozilo”.

NAMEŠČANJE SAMOLEPILNIH NALEPK ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI

Uporaba dekoracije na kolesu ali avtomobilu je hitra in enostavna. Čeprav govorimo o nalepkah za avto ali kolo, jih lahko namestite tudi na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino. Pisani metulji lahko krasijo kateri koli prostor.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini. Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave oziroma poškodovane površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti. Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na mastnih površinah, kjer nalepka ne more imeti dobrega oprijema.

POSTOPEK NAMEŠČANJA NALEPK ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Za aplikacijo nalepke izberite popolnoma gladko površino na avtu ali kolesu. Očistite jo z alkoholom oz. sredstvom za odstranjevanje maščob.

2 Pravilna umestitev. Nalepko postavite nad želeno mesto in jo nato pazljivo namestite ter odstranite morebitne mehurčke. Lepilo na nalepki je občutljivo na temperaturo zraka, zato mora le-ta presegati 10oC.

3 Odstranjevanje nalepk. Nalepke najlažje odstranite s fenom.

Veliko naših strank išče kar se da hitro rešitev za okrasitev otroškega kolesa ali kritje poškodb na avtomobilih. Za katero koli priložnost že izberete naše nalepke, bo zadovoljstvo zagotovljeno.

Tokrat so vas navdušili Metuljčki. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še naš izbor stenskih nalepk, ki bo krasil vaše notranje prostore.

V kolikor imate dodatna vprašanja nam pišite na teja@polepi.si ali pokličite na 040 355 876.

Za vas smo izbrali dekoracijo za vašega jeklenega konjička. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam nudimo popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

 

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “NALEPKE ZA KOLO ALI AVTO METULJČKI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top