Opis

Fly Elite

FLY ELITE športni kolesarski bidoni so najlažji 550 ml, 750 ml ali 950 ml športni bidoni na svetovnem tržišču. Njihova rekordno nizka teža, ki pri 550 ml bidonu znaša pičlih 54 gramov, je dosežena s pomočjo različne debeline bidona na njegovih različnih delih. Debelejši na dnu in tanjši na sredini, kar jim daje možnost manjše porabe plastičnega materiala, obenem pa kolesarjem zagotavlja odličen oprijem ter enostavno stiskanje bidona. Pretok tekočine je tako že z najmanjšim stiskom izredno velik.

Športni kolesarski bidoni FLY ELITE so na voljo v številnih barvnih možnostih.

Kompaktna oblika

Nov, edinstven tekmovalni dizajn, razvit za najboljšo možno stabilnost v nosilcu za bidon ter enostavno uporabo med kolesarjenjem.

Najlažji športni kolesarski bidoni so oblečeni v barve, ki so v kolesarstvu trenutno najbolj priljubljene. Vsak uporabnik bo v trenutku lahko našel stekleničko, ki se najbolj ujema s kolesom in njegovo opremo.

Kompaktna oblika športnega bidona ELITE FLY omogoča enostavno uporabo tudi na kolesih z manjšimi okvirji. Zaradi standardnega premera so ELITE FLY športni bidoni združljivi z večino nosilci za bidon na trgu.

Izjemen pretok tekočine

Ergonomski pokrov s širšo in plosko potisno šobo ter širši ustnik zagotavljata visok pretok tekočine. Mehka steklenička pa omogoča, da le nežen stisk športnega bidona ELITE FLY povzroči neverjetno močan pretok tekočine.Prav to je je ključnega pomena za hitro, enostavno in učinkovito hidracijo.

Higienski in inovativni materiali

Športni bidon FLY ELITE je izdelan iz inovativnih plastičnih materialov, ki so brez vonja ter izredno odporni. Ta vrhunski športni dodatek je rezultat tri letne študije, ki se je izvajala z več univerzitetnimi raziskovalnimi centri.

ELITE FLY je obenem izredno higieničen bidon, enostaven za pranje. Njegov ustnik je za kar 20% širši v primerjavi z ostalimi standardnimi bidoni, kar kolesajem omogoča boljšo hidracijo ter ustrezno higieno bidona. Športni bidon je primeren za pranje v pomivalnem stroju pri 40 ° C in omogoča enostavno razstavljanje. Stekleničko in pokrov lahko posušite s šobo in se izognete morebitni rasti plesni v notranjosti ali posledičnemu slabemu vonju.

Da bi zagotovili še večjo zaščito, smo ustvarili tudi praktično zaščitno plastično zaporko, s katero lahko steklenico zaprete in šobo zaščitite pred blatom, zemljo in drugimi zunanjimi sredstvi, ki bi lahko ostali na ustniku med uporabo. Pokrovček je že vključen v serijo Fly MTB.

Možnost naročanja

Najmanjša količina za naročilo športnega kolesarskega bidona FLY ELITE je 500 kos / različico.

Možnost različnih kombinacij barv

Za različne možnosti barv nam pišite na teja@polepi.si.