Loading...
Home/Domača dekoracija/Samolepilne stenske nalepke/DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE POJOČI METULJI

DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE POJOČI METULJI

11.83 z vključenim DDV

3 na zalogi

PRENOVITE SVOJE PROSTORE S STENSKIMI NALEPKAMI POLEPI.SI

Stenske nalepke Pojoči metulji vam pomagajo pri obnovi vaših sten, saj jih v trenutku popestrijo in vaš dom spremenijo v prostor poln topline. Še posebej so ustvarjene za vse glasbene navdušence.

Te moderne nalepke so najbolj primerne za dnevno sobo, spalnico, pisarno ali kuhinjo. Stensko nalepko Pojoči metulji prejmete na dveh listih v velikosti 50 x 70 cm.

3 na zalogi

Opis

DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE POJOČI METULJI ZA POPESTRITEV VAŠIH PROSTOROV

Vse naše nalepke so ustvarjene z željo, da kateri koli steni v vašem domu dodamo nov okras. Kljub temu, pa so dekorativne stenske nalepke Pojoči metulji najbolj primerne za mladinsko sobo, vašo dnevno sobo, spalnico ali pisarniške prostore.

NAMEŠČANJE DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE POJOČI METULJI

Uporaba dekoracije na steni je hitra in enostavna. Stenske nalepke lahko namestite tudi na steno, steklo, keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, glada stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo. Nalepke niso primerne za uporabo na novo pobarvanih stenah, zato priporočamo sušenje stene vsaj teden ali dva, da se barva dobro vpije in posuši.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Poiščite idealen prostor za nameščanje dekorativne stenske nalepke Pojoči metulji in si zamislite njihovo postavitev. Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steni pustite umazanijo ali olje, se bo nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Pred namestitvijo nalepke mora biti stena čista in suha. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali olfa nož, ličarski trak in ravnilo ali gladilka.

2 Pravilna umestitev. Preverite, da bodo stenske nalepke res dobro videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo pozicijo zmanjšuje njeno moč lepljivosti. Vsak del nalepke je izrezan posebej, zato se lahko za njihovo postavitev odločate poljubno. Izgled stenske nalepke v nekem prostoru je zgolj informativen. Ni nujno, da je vaša postavitev dekorativne stenske nalepke Pojoči metulji enaka postavitvi, kot smo jo pripravili mi.

3 Ločevanje stenske nalepke od folije. Stensko nalepko ločite od bele folije. Za boljše ločevanje imejte ob sebi še olfa nož oziroma škarje, v kolikor se morebiti pojavi slabši rez.

4 Namestitev nalepke. Čeprav je namestitev stenske nalepke enostavna, pa zahteva predvsem natančnost in svoj čas. Nalepko držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, nato pa pričvrstite zgolj skrajni zgornji, spodnji ali stranski del (odvisno kje boste začeli). Z roko ali ravnilom nato drgnite proti notranjosti nalepke in jo nato korak za korakom lepite na površino, da se dobro prime podlage.

ŽELITE RADOVEDNEŽEM ONEMOGOČITI POGLED V VAŠE PROSTORE?

Tokrat so vas navdušile dekorativne stenske nalepke Pojoči metulji. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še statične folije za steklo, ki so idelana rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam s kuponom POLEPISI10 nudimo 10% popust za vaš celoten nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “DEKORATIVNE STENSKE NALEPKE POJOČI METULJI”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Title

Go to Top