Loading...
Home/Domača dekoracija/Samolepilne stenske nalepke/BOŽIČNE NALEPKE SNEŽINKE (SVETIJO V TEMI)

BOŽIČNE NALEPKE SNEŽINKE (SVETIJO V TEMI)

12.00 z vključenim DDV

Božične nalepke za okna Snežinke, so enkraten način, da vašim prostorom v prazničnih dneh dodamo nekaj čarobnosti in stila. Samolepilne PVC nalepke se lahko nameščajo po lastni želji, saj je vsaka snežinka izrezana posebej. Nalepke se čez dan napolnijo z energijo, ponoči pa se bodo čudovito svetile.

Nalepke prejmete na treh listih dimenzije 21 x 30 cm, na vsakem listu pa imate 14 različnih snežink. Skupaj torej kar 42 snežink:
* 9 snežink premera 9 cm
* 6 snežink velikosti 8 cm
* 12 snežink velikosti 7 cm in
* 15 snežink velikosti 5 cm.

Dovolite, da čudovite snežinke, ki se svetijo v temi, prekrijejo vaša okna.

Opis

ČUDOVITE BOŽIČNE NALEPKE SNEŽINKE, KI SE SVETIJO V TEMI

Čeprav so vsi naši designi narejeni z željo, da kateri koli steni v vašem domu dodamo nov okras, so čudovite Božične nalepke snežinke, ki svetijo v temi, najbolj primerne za okrasitev otroških sob oziroma stanovanjskih oken v najlepšem, decembrskem času.

NAMEŠČANJE BOŽIČNIH NALEPK SNEŽINKE

Uporaba dekoracije na steklu ali steni je hitra in enostavna. Nalepke lahko namestite tudi na keramiko, pohištvo ali drugo ravno površino.

ENOSTAVNA UPORABA IN LEPLJENJE

Najboljše rezultate boste dosegli na gladki površini (steklo, ploščice, vrata, ogledala, pohištvo, gladka stena itd.). Če boste nalepko nalepili na kakšne druge, predvsem bolj hrapave površine, naredite preizkus, če se folija drži površine. Pred samim lepljenjem je potrebno površino dobro očistiti s suho krpo, odstraniti posamezne dele, ki so v napoto (žebljički, luknje itd.). Izberite želeno pozicijo in nalepko namestite počasi in pazljivo. Da bi dosegli najboljši oprijem nalepke, nalepko dodatno pritisnite s suho krpo.

POSTOPEK NAMEŠČANJA

1 Izberite prostor, očistite površino in pripravite orodje. Poiščite idealen prostor za nameščanje Božične nalepke snežinke (svetijo v temi) na steklu, v otroški sobi, spalnici ali dnevni sobi in si zamislite njihovo postavitev. Odstranjevanje umazanije ali olja s površine je zelo pomembno. Le čista površina bo nalepki omogočala dober oprijem. V kolikor na steni pustite umazanijo ali olje, se bo nalepka pritrdila nanje in ne na steno. Pred namestitvijo nalepke mora biti stena čista in suha. Ob namestitvi vam lahko prav pridejo tudi škarje ali olfa nož, ličarski trak in ravnilo ali gladilka.

2 Pravilna umestitev. Preverite, da bodo stenske nalepke res dobro videti na mestu, ki ste ga izbrali. Odstranjevanje nalepke ni zahtevno, niti za seboj ne pušča sledu, vendar vsakokratno premeščanje nalepke na drugo pozicijo zmanjšuje njeno moč lepljivosti. Vsak del nalepke je izrezan posebej, zato se lahko za njihovo postavitev odločate poljubno. Izgled nalepke v nekem prostoru je zgolj informativen, torej le kako lahko izgleda. Ni nujno, da je vaša postavitev Snežink enaka postavitvi, kot smo jo pripravili mi.

3 Ločevanje stenske nalepke od folije. Stensko nalepko ločite od bele folije. Za boljše ločevanje imejte ob sebi še olfa nož oziroma škarje, v kolikor se morebiti pojavi slabši rez.

4 Namestitev nalepke. Nalepko držite nekaj centimetrov stran od površine, na katero jo boste namestili, nato pa pričvrstite zgolj skrajni zgornji, spodnji ali stranski del (odvisno kje boste začeli). Z roko nato drgnite proti notranjosti nalepke in jo nato korak za korakom lepite na površino, da se dobro prime podlage.

ŽELITE RADOVEDNEŽEM ONEMOGOČITI POGLED V VAŠE PROSTORE?

Tokrat so vas navdušile Snežinke. Preden se odločite ali zaključite vaš nakup, vas vabimo, da si ogledate še statične folije za steklo, ki so idelana rešitev za vsiljive poglede v vaš intimni prostor. Naj si bo kuhinja, kopalnica, spalnica, otroška ali dnevna soba. Vsaka izmed njih bo spet postala le vaša.

Za vas smo izbrali notranjo dekoracijo za vaš dom. V sodelovanju s spletno trgovino www.naturel-box.com lahko poskrbimo, da “uredite” še sebe, tako navznoter, kot tudi navzven. Ob nakupu katerega koli izdelka v naši spletni trgovini, vam nudimo popust za vaš nakup v spletni trgovini Naturel Box. Ne zamudite nore priložnosti!

Dodatne informacije

Teža 3 kg
Dimenzije 48 × 120 cm
Sizes

34, 42, 44, 48

Colors

Black, Blue, Brown, Gray

Shape

Loose, Slim, Straight

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “BOŽIČNE NALEPKE SNEŽINKE (SVETIJO V TEMI)”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Go to Top